(Android/iOS) Fruit Ninja® koduje wiele złota
Feb 20, 2022 7:17:55 GMT 10
Post by ntenbeiflagrawert on Feb 20, 2022 7:17:55 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele złota ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
nie działa ale kiedys się wydarzyło 2
Fruit Ninja® Arkaadmängud jtso
Opis Fruit Ninja to gra zręcznościowa, która stała się internetowym klasykiem. Ten remake Fruit Ninja posiada piękną grafikę 3D, która realistycznie ...
2010-2011 był dobrym rokiem, w którym wydano dobre gry, ale gdy aktualizacja trwa, robi się dość opóźniona. Więc @halfbrick Studios pls napraw problemy
Gardenscapes Santai ocb
Fruit Ninja® Arkadspel qgx
Kocham tą grę! Jest niesamowity i nie ma wielu reklam. To leczy nudę. Ale naprawdę chcę, żeby pojawiły się tryby eventowe i wyzwania, i lepiej byłoby kupować więcej rzeczy za Starfruits.
gra jest słabą najgorsze jest to, że jak gram online do wygrywam 30 do 10 A tu nagle stwórcy gry są tak idiotyczni, że jak przecinam niebieski owoc do tu sru i nagle nagle 30 i przegrywam najgorsza gra na świecie
Po ostatniej ostatniej w klimacie Halloween ta gra do jakaś totalna porażka!
Rozgrywka jest w porządku, ale wciąż całkowicie się zawiesza, nawet tymczasowo zawiesza telefon, jeśli możecie naprawić te usterki, to może pobierze tę grę ponownie, ale do tego czasu.......
Komentarze (0). Polecane gry zręcznościowe: Miniaturka gry: Killer Whale Killer Whale. (96). Miniaturka gry: Hot Wheels Spin
dobre, ale nie najlepsze
Super gra!
Nudy
Zła optymalizacja dla Androida: Grałem w tę grę jakiś czas temu na iPhonie 4S i działała świetnie! Teraz używam Huawei Honor 9 (mnóstwo procesora i pamięci RAM) i wczoraj ponownie wpadłem na tę grę (2018.10.09), ale po kilku próbach gry zdałem sobie sprawę, że nie jest zoptymalizowana. Losowo opóźnia się, podczas gdy owoce/bomby latają, a cięcia, które wykonujesz, mają niewielkie opóźnienie wystarczająco długie, aby przegapić owoce i/lub przeciąć bomby. Odinstalowany.
Za dużo reklam. Specjalnie dla niecierpliwego malucha. Po każdej grze reklamy. Niektórzy nie wydają się odchodzić lub mają opcję oczyszczenia. Musiałem wyjść z gry, aby ominąć reklamy.
Wydarzenia to totalne zdzierstwo! Zmarnowałem 1000 gwiezdnych owoców. Zmarnowałem mój wysiłek i czas. . Reszta jest dobra. Oddałem monety za 5 jabłek, myślałem, że mam monety zamienione na monety razy 5 jabłek. To szalone!
Przywracam moje dzieciństwo, nawet jeśli jestem jeszcze dzieckiem, więc sama gra jest opóźniona, gdy nadal nie grasz w grę, kiedy pokroisz owoc, aby zagrać, będzie opóźniony, dobrze, że nie opóźnia się, gdy gram na poziomach ,Proszę naprawić tottt
Dobra gra, ale czy możesz sprawić, by ruchy były trochę płynne?
Nawet fajna.
Gra nie odpowiada prawidłowo....
Nie da sie grać, ciągle reklamy.
Supergry
Moim jest ta gra jest super
Fruit Ninja® እንቅስቃሴ ያለባቸው sdl
Widziałem lepsze.
Konsolowa wersja zręcznościowego przeboju wypuszczonego pierwotnie na urządzenia przenośne. Wcielamy się w wojownika Ninja, którego zadaniem jest siekanie
Strasznie spikselowane zdjęcie i wolne menu
Okropna gra
Zajmował 1. miejsce w ostatnim wydarzeniu i nie otrzymał żadnej nagrody po jego zakończeniu.
FRUIT NINJA | MY.GAMES Store
GG
Jeśli do tej pory nie mieliście okazji zagrać w Fruit Ninja, to mamy dla was dobrą wiadomość. Tylko dziś, przez 24 godziny ta gra oraz inne
Wspaniała gierka. Polecam
niesamowity styl gry, akcja i owoce wszędzie! Idealna gra do grania, gdy się nudzisz, a rozrywka może trwać godzinami! jedyną złą rzeczą jest 14,99 USD za złote ostrze na stałe, chodź. może 4,99 $? zbyt drogie.
Nie łapie palca
Poprostu jest okej
Ostatnimi razami nie dziala mi nóż do ciecia owocow. BEZZEZNADZIEJ