(Android) Car Eats Car 3 Hill Climb Race کد تقلب بسیاری از سکه ها
Feb 20, 2022 7:14:51 GMT 10
Post by ntenbeiflagrawert on Feb 20, 2022 7:14:51 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Eats Car 3 Hill Climb Race ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Eats Car 3 Hill Climb Race IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از سکه ها ▞▞▞
▞▞▞ Car Eats Car 3 Hill Climb Race 2022 version ▞▞▞
این بازی خیلی علی بود
بازی خوبی نبود خوشم نیومد بچه گانه بود
بازی خوب است هر چند وقتی ماشین من می میرد، احیا کار نمی کند. لطفا این را اصلاح کنید این بازی خوبی است و من از طرفداران سریال هستم.
Car Eats Car 3 Hill Climb Race እሽቅድድም sfl
بازی کثیف همیشه با تریلر و عکس جلد کاملاً متفاوت است بنابراین تک ستاره برای این بازی بسیار اضافی است
😡😡😡😡 او. نه باحال بازی ها. :دی
آخرین نسخه دارای باگ است. اگر در سطوح زیرزمینی بمیرم و بعد از تماشای تبلیغ برای احیای زندگی ام، بازی دوباره مرا در هوا احیا می کند. سپس در یک فضای خالی بدون پایان پرواز می کنم. من مجبور شدم بازی را ببندم و برنامه را دوباره باز کنم.
پنج ستاره براش منبع ۸۹ میلیون ۸۰۰ و ۹۲۰ هزار میلیون ۶۷۸ صد میلیون ریال ۱۳۰۷ ۱۶۹ ۱۹۹۹ ۹۹۹۹۹۹ ۹۹۹۹ ۹۰۹۹ ۱۹۹۹
Car Eats Car 3 Hill Climb Race Перегони nsje
این واقعاً عالی است، اما آیا می توانید آن را جایی بسازید که بتوانید سوخت خود را ارتقا دهید. مثل اینکه میتوانید جواهرات را خرج کنید تا حداکثر سوخت را به دست آورید. مثل اینکه به جای داشتن 40 سوخت، می توانید آن را ارتقا دهید تا بتوانید 50، 60، 70 و غیره داشته باشید.
WAAAAY بیش از حد بسیاری از تبلیغات عیسی
نصب نکن من یکبارنصب کردم خودبه خودحذف شد حضرت عبّاس امزا ط ص ح
🤪😤😠😡🤬😱🤯🤮🤒🤕😵🤢😫😪
عااااااااااااااااااااااالی خیلی خیلی عالی
عالییییییییی
وای وای قسمت 3 این بازی فوق العاده است اولین بار که این بازی را گرفتم فوق العاده بود من واقعاً دوست دارم وقتی این بازی را بازی می کنم و به کار خوب ادامه دهم
این بازی خوبی است اما در ابتدای کار بسیار جذاب است
پس از مدتی بازی، می توانم چند مشکل بسیار بزرگ را در این بازی ببینم. جدا از اینها بازی فوق العاده است و با استفاده از فروشگاه فریمیوم 1 بار تبلیغات برای همیشه غیرفعال می شود. مشکلات من به شرح زیر است: 1. تبلیغات در نهایت تمام می شود. وقتی کسی می میرد، اسیر نمی شود، اگر تبلیغات تمام شد باید سطح را دوباره راه اندازی کرد. 2. برخی از سطوح دارای یک قفس در قسمت های انتخابی هستند که بازیکن را به دام می اندازد. بازیکن باید با حداکثر سرعتی که از نظر فیزیکی می تواند ضربه بزند تا به آزادی برسد. در غیر این صورت سطح باید دوباره راه اندازی شود.چیزهایی که من می خواهم که بازی را بهتر می کند 1: رفع اشکالات 2: سطوح بیشتر یا یک جهان 2 1: رفع اشکالات 3: ماشین های پلیس بیشتر، ماشین های جدید را می توان با کشتن بسیاری از سخت ترین پلیس ها در این ردیف باز کرد. شما در کشتن ضعیفترین ردیف بعدی (اختیاری) 4: یک ماشین مخفی که با پیدا کردن قسمتهای مخفی روی نقشه قفل را باز میکنید و در سطوح 5: دوستان را وادار کنید کارهای بیشتری انجام دهند سپس به شما پول بدهند، مانند ساختن تعدادی قابل بازی 1 : fiiiiiiiiixxxxx thhhhhhhheeee buuuuuugs 1: fax boges 1: bus fraction 1 خطا بررسی خطا خراب شده است
بدترین بازی دنیا
من که زیاد خوشم نیامد ولی پسر خالم خیلی خوشش اومده که پس من این بازی رو نگه دارم ممنونم🤗🤗
خیلی خوبه یعنی من از سازندش خیلی خیلی خیلی ممنونم
بدترین بازی
جدیدش خیلی باحاله
این یک بازی عالی است! اشتباه نکنید! اما یک چیز مسلم است و آن این است که به رفع اشکالات زیادی نیاز دارد! من با رفتن به صفحه گاراژ و تلاش برای شکست دادن رئیس اول با یکی از آنها روبرو شده ام. هرچند بازی خوبی است!
خدا تو را حفظ کند
Adadhfj نزنض
این بازی عالیه من محمد متین چهره هستم🥰🥰🥰🥰🥰
این باید یک پیشرفت ذخیره داشته باشد
خیلی بده که شده است درارتباط میکنم و فاطمه و حسن من از تو فاطمه زهرا فاطمه جان هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها میکنم و فاطمه و هلهله ها رو به ئ میکنم و فاطمه و حسن زاده لیله القدر خیر باشه و فاطمه و حسن زاده لیله القدر خیر باشه و فاطمه و حسن
این بازی بسیار خوب است بدون اشکال یا اشکال، این بهترین بازی هایی هستند که تا به حال ساخته اید و برخی از آنها به صورت حداکثر سطح باز می شوند.
من 200 یاقوت داشتم. در یک مسابقه پیروز شدم و 958 یاقوت گرفتم و مجموع کل من 939 بود. هومی آن را بازی نمی کند
من نمیتوانم آن را کم کنم، زیرا گفته بود که بازخوردی دارد که یک راه متداول برای رفع آن میبیند
من عاشق این بازی هستم، من تنها مگالودون را دارم حداکثر مگالودون را دارم و یک پهپاد فقط یک پهپاد دارم و دیوانه هستم زیرا عرصه را کامل کردم
آیا می خواهید به بازی خود امتیاز 5 ستاره بدهید سپس به زودی قسمت تا پایان بازی car eats car 3 را ادامه می دهید......
خوب بوده
من مشکلی در کپسول های گاز پیدا کردم ...... اولین بار که بازی کردم کپسول های گاز در عرض 5 دقیقه پر می شود ... اما چرا الان 1 ساعت طول می کشد تا پر شود؟ لطفا این مشکل را حل کنید زیرا من عاشق بازی هستم
میدونستم ترجیح میدی
Car Eats Car 3 Hill Climb Race Carreras fepu
من واقعا بازی شما را دوست دارم 🙄🚩!!! و همچنین coll است !!
یک ستاره خسته کننده
بازی بی فایده بازی را روی گوشی دیگری نصب کرده اید، اینجا با همان حساب امضا شده است، پیشرفت همگام سازی نمی شود. 0 ستاره من روی ذخیره ابر کلیک کردم اما همچنان پیشرفت همگام سازی نشده است!!
هر بار که میخواهم این مشکل را بازی کنم، این مشکل را برطرف کنید و من را از بازی بیرون میاندازد
بازی های smokoko من عاشق این بازی هستم اما لطفا می توانید یک رویداد جدید اضافه کنید سپس من به برنامه 5 ستاره می دهم
بازی شگفت انگیز، بچه ها از شما برای ساختن این بازی و سریال بسیار متشکرم. باورنکردنی بود، کاملاً باورنکردنی. P.s. اگر چنین است از شما متشکرم. (اگر بازی های بیشتری می سازید) پس برای آنها موفق باشید!😄😃😉 لذت ببرید و به خلق کردن ادامه دهید، پورتر
فوق العاده سرگرم کننده بدون شکایت
سلام اگر دوباره فارسی کنید یا به طور کامل فارسی کنید
عاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
بد.جون.قفسهارا کم کنید.حتا.یک.ستاره.هم.زیاداست
Death Worm™ Arkádové oqk
این برنامه خیلی باحال و زیباست این بازی شگفتانگیز است من دروگر را دریافت میکنم او خوب است من جواهرات زیادی دارم این بازی بسیار عالی است که میتوانم رئیسها را شکست دهم و من یک ماشین جدید داشتم این بازی به پنج ستاره امتیاز میدهم مطمئنم که این واقعاً بسیار سرگرم کننده است ! به این نیز پنج ستاره امتیاز دهید
نجیب
آیا بازی ویدیویی آهنگ Gangnam Style آنقدر عالی است که من آن را بیشتر از هر بازی که دیدم دوست دارم و همچنین خوشحالم که تازه ماشین پلیس را گرفتم اما من دقیقاً برکستون را دوست دارم. این بازی با گوشی من با هم منتشر شد چون به اندازه کافی خوب نیست و من فکر کردم که باس مبارزه کند شما با رئیس مبارزه کنید من آن را دوست دارم پس بازی شما آن را انجام دهید
حماسی پلیس ها و ماشین های هیولا و رئیس پلیس در بازی سخت است.