(iOS) Line Color 3D Otključaj sve
Feb 20, 2022 7:11:52 GMT 10
Post by ntenbeiflagrawert on Feb 20, 2022 7:11:52 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Otključaj sve ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Puno oglasa
Oglasi su uništili svu zabavu. Deinstaliran u roku od nekoliko minuta.
Vau ova igra je cool, ali razlog sam joj dao 2 zvjezdice 1. PUNO DODATAKA i 2. VESE SE MNOGO PUTA, ovo je stvar koju sam se zasitila ovom igrom pa vas molimo da popravite ovo posebno DODATKE nakon 4 snimanja svake razine pokazat će dodatke, ali da, jednu stvar neću DESTALIRATI jer je vrlo zadovoljavajuća 😁.... I također lijepa aplikacija, ali riješite probleme, ali da, to je dobra igra! Možete instalirati.... Ali ZAPAMTITE da je teže nego što izgleda 😂😁
Sviđa mi se ova aplikacija. Sviđa mi se grafika igre, ali ono što me najviše muči je toliki broj reklama. ne mogu ih podnijeti. Na svakoj razini prikazuju isti dugi oglas. Inače je općenito aplikacija dobra.
Dobra igra samo puno reklama
stvarno je pun oglasa. takva otpadna igra.
Ova igra je jako dobra, ali mi je uništila telefon i sada mi je počela objesiti telefon. U njemu su česte reklame. Dakle, ako ga preuzmete, onda imate svoj gubitak.🤷
Preporučio bih bolje da ova igra nema puno reklama kao što obično ima i volio bih da ima mnogo više tema pa ako mislite da je moja recenzija bila dobra pa me pratite na @mayanouri2012 na Instagramu za sportski moj račun
Izvrsna igra, ali neke razine su bile tako jednostavne - čineći je malo nezanimljivom za igranje👍možete dodati i neke zvučne efekte🔊🔊
Ova je igrica predobra💗💗💗💗
Lijepa igra pokvarena pretjeranim reklamama uključujući videooglase koje ne možete zatvoriti bez gledanja...neke od kojih ne bih želio da moja kćer vidi pa joj ne mogu dopustiti da ovo igra na mom telefonu.
Ova igrica samo laže. Ja se po maknem 2 cm, a ona mene pomakne 10 cm. Reklame da ne spominjem. Grozno, grozno, grozno!!!!!!!!
Lagana je, ali stvarno dobra igra i zgodna stvar u vezi s ovim je što nema mnogo oglasa kao druge igre
Uopće nema puno oglasa. Tako opuštajuće, i uopće ne zaostaje. A ako ne želite gledati reklame, izađite iz igre, zatvorite je pa je ponovno uključite.
To je jako lijepa igra pa sam joj dao 5 zvjezdica 🌟 i možete je preuzeti njena lijepa igra 🎮
Previše prisilnih oglasa.
Koliko problema u aplikacijama, ali uklonite oglase, molim vas. Sviđa mi se ova igra pa dajem 5 zvjezdica boja linije je dobra igra u starom svijetu, pokušajte boju linije učiniti dobrom
Super je igrica, a ova najbolja ❣️❤️
OVA APLIKACIJA JE DIVNA. KADA SAM IGRAO DRUGE IGRE NAKON OVOG IGRALA VIŠE PUTA, IGRAO SAM JAKO DOBRO. SVI SU ME CJENILI. BIO SAM NAJLOŠI IGRAČ ALI POSAO NAJBOLJI IGRAČ NAKON IGRAĆA OVE IGRICE. VRLO JE KORISNA ZA NAŠ MOZAK. TKO ČITA MOJE ISKUSTVO, NEKA JE IGRAO OVU IGRCU SADA AKO SE NE IGRAO DO SADA.
Pozdrav, ova igra je zanimljiva, ali u ovoj igri se otvara previše oglasa. Ako završim jednu razinu onda će se vidjeti oglas....... I na kraju želim reći da je to divna igra koja puše u pamet...... Hvala na ovoj recenziji.... From:) Divya sindhu
užasna grafika. stvari stalno nestaju.
Prve utakmice su jako teške
igra izgleda zabavno .. reklame dovraga ... možete li stisnuti više tamo .. mislim da nemate dovoljno reklama ... još uvijek mogu igrati igru .. pa mislim da treba više oglasa .. .znate kao oni koji otimaju vaš preglednik... ako vi. samo bih ugurao još 3 ili 4 tamo ne bih mogao igrati igru...
Igra je prejednostavna, a razine izgledaju sve iste. Postaje jako dosadno nakon razine 3. Na mom uređaju radi dobro, ali reklame uopće ne pomažu.
Kad sam otvorio igru, animacija je bila savršena, ali kada sam imao 35 godina animacija je bila prikazana tijekom igre što znači
Ja stvarno jednostavno nisam mogao proći razine.. Morao sam gledati reklamu nakon oglasa i oživljavao sam sebe!!!
Ovo nije dobro, postoje razine I oni su ponovljeni igrao sam više od 200 razina, ali svi su ponovljeni
Dajem samo 3 zvjezdice jer ovu igru sam igrao na tebi i na jednom nivou ova igra je išla vrlo brzo i ova igra je bila tamo zid je uvijek bio razbijen jer mi se ova igra ne sviđa ok daj samo 3
Lijepo je uzivala sam 😁😁😺😀😁😀😁 ali ne volim to kad na srednjim nivoima moramo ici od backe nije mi se svidjelo samo zasto da idem nazad ne vidimo gdje je jesu li zamke je li to način na koji igramo zar ne mislite na briljantnu igru stvarno mi je žao što ću je deinstalirati Nisam zadovoljan ovom igrom boja 3d moje ime kashvi Gowda bok😭😭😭😢😢😢
Nije loše, ali reklame između razina su stvarno odvratne od ovakve igre.
Previše dodataka. Ako izgubimo jednu razinu znači da će biti još jedan dodatak. Oglasi su tako dugi.
Line Color 3D कैज़ुअल गेम grro
Dragon shooter - Dragon war - Arcade shooting game Arkade pohv
Line Color 3D Casual uiju
Dobra je igrica, sviđa mi se i nema reklama u ovoj igrici samo kad upalimo internet doći će na vaš pametni telefon tako da ne budite tužni ovo je rješenje za reklamu i igricu hvala urednicima igre ovu igru je ubojica vremena, općenito ova igra je vrlo vvvv dobra
Superrrrr
wow...svakom razinom postaje sve teže. Vrlo dobra igra
Bilo je jakooooooooo zabavno, stvarno preporučam ovu igricu, također je malo teška, ali ja jako volim ovu igru!!
Ova igricaje bezveze i stalno traži reklame i nije onako kako je na reklami
Divna igra! Mogu igrati ovu igru kada je veza bila loša. Zapravo, ja sam mala djevojčica. Pomaže mi i u školi! U školi neki od njih koji me mrze, kroz ovo se suočavam s problemima. Hvala vam za ovu igru. Volim ovu igru. Mislim da bi to bilo sa mnom čak i da odrastem. Zbog toga sam igri dao 5 zvjezdica. Hoo!🌟🌟🌟🌟🌟 Divno! Predivno! Vrlo divno! Instalirajte ovu igru i uživajte bilo kada i bilo gdje. Dođi! zašto čekaš? Brzo ga instalirajte i recite mi svoju radost.
To je dobra igra, ali ponekad kada pogledate reklamu za nastavak igre ona je ponovno pokrene.
Ako ovo čitate, trebali biste isprobati ovu igru, ova igra je vrlo sjajna i zabavite se, jako je cool i nastavlja davati potrebno je vrijeme da se pređe nivo po nivo, jako lijepa igra
Line Color 3D Rekreacyjne ylvh
DANAS VISE NEMA ONIH DOBRIH IGRICA OVO SU SAMO NEKA SRANJA OD 1 PA DO 23 MJESTA NEMA NICEG PAMETNOG I STVARNO ME TO LJUTI I SVE DANASNJE IGRICE SE TEMELJE NA NEKO BOJANJE ILI RUSENJE. JA BAREM TAKO MISLIM ,A NEZNAM ZA VAS.😠😠😤
Igra je nevjerojatna n nas u potpunosti uključuje tijekom igranja, ali nedostatak je reklama koja se prikazuje jer ima previše dodataka nakon svake pojedinačne razine oni pokazuju dodatak, štoviše, morate pregledati dodatak kao opciju ako se kuloarski blok pokvari. također izvješće o napretku također nije vidljivo
Nisam 100% siguran što da mislim o ovoj igrici lol. Dat ću mu dvije zvjezdice. Postaje jako dosadna i nema puno posla, ali onda je to ok igra ako ima smisla. Nisam mogao igrati ovu igru dulje od 2 minute zaredom tbh tho. I dosta reklama, ali to je u većini današnjih igara. U svakom slučaju, to sam i mislio 😂.
Line Color 3D Pro příležitostné hráče wcjw