(Android/iOS) Ice Cream Inc. ξεκλειδώστε το χρυσό
Feb 20, 2022 7:08:54 GMT 10
Post by ntenbeiflagrawert on Feb 20, 2022 7:08:54 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε το χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Ice Cream Inc. 2022 version ▞▞▞
Μισώ αυτό το παιχνίδι, αυτό το άτομο είπε ότι δεν έχει ποτέ προβλήματα, αλλά αυτό είναι το μόνο που κάνει. Αν δεν με άφηνε να περάσω το πρώτο επίπεδο λόγω των δυσλειτουργιών. Δεν θα το συνιστούσα καθόλου αυτό δεν θα μειώσει το άγχος αλλά θα σας κάνει να αγχωθεί περισσότερο. Ακούστε τη συμβουλή μου και μην πάρετε αυτό το παιχνίδι!!😡🤬
Δεν ήταν φορτωμένο και ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις με όλα τα λάθη.
Δεν ντουλέμπεϊ
Τελειο κατεβάστε το
Το κατέβασα είναι κάπως διασκεδαστικό, αλλά νομίζω ότι θα γίνω πιο δύσκολος όταν είμαι σε περίπου 251 επίπεδα, νομίζω, αλλά ναι, είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό.
Έχει πολλές διαφημίσεις που είναι ενοχλητικές κάθε φορά που πηγαίνω στο επόμενο επίπεδο υπάρχει μια διαφήμιση😐 Αλλά και πάλι πολύ καλό παιχνίδι συνέχισε έτσι☺
Δίνω σε αυτό ένα 2 αστέρι γιατί όταν είδα τις διαφημίσεις φαινόταν τόσο ωραίο, αλλά δεν με άφησε να το κατεβάσω για κάποιο λόγο. Διορθώστε το.
Ολόκληρα σκουπίδια και σκουπίδια. Όταν δημιουργήσω το πρώτο μου παγωτό, θα κολλήσει ΤΟΤΕ το ξαναξεκίνησα, το ίδιο πράγμα. Κατάργησε την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής για 5 εβδομάδες!
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, θα το λατρέψετε και αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό, μπορείτε να πάρετε διαφορετικά χρώματα, να πάρετε πολλά χρήματα για το παιχνίδι και άλλα, έτσι το καλύτερο πράγμα που μου αρέσει σε αυτό είναι ότι έχει πολλά διαφορετικά χρώματα όπως ροζ κάτω λευκό παστέλ και πράγματα, έτσι απλά μου αρέσει πολύ και νομίζω ότι θα είμαι καλός για παιδιά ηλικίας 5 ετών και έτσι θα πάνε καλά, αλλά αντί να υπάρχει χρονιά είναι αλλά ναι, νομίζω ότι θα διασκεδάζατε πολύ με αυτό και αυτό μόλις χτύπησε και με λένε Φράνκι
Τέλειο
Ice Cream Inc. Казуальные jng
Μην το συνιστώ. Κάθε φορά που προσπαθούσα να ανοίξω την εφαρμογή, θα λειτουργούσε μέχρι να δω τη συσκευή διανομής παγωτού. Θα έκανε πρόβλημα μέχρι να εμφανιστεί μόνο το ροζ και το μαύρο στην οθόνη μου. Τρομερά γραφικά, το παιχνίδι ήταν κακό και τα χειριστήρια ήταν αδύναμα. Μην το προτείνετε σε κανέναν.
Οκ. Σημαντικο οτι δεν βαζει διαφησεις δεν λεω...αλλα το μονο που κανεις ειναι να κοιτας πως πρεπει να το κανεις το παγωτο και μετα απλα πατας το αναλογο κουμπι ...
Ειναι φανταστικο παιχνιδι κατεβάστε το τωρα🐯😀😀😀:-):-)
Go Escape! Arcade hfka
Ice Cream Inc. કેઝ્યુઅલ rvs
Είναι τέλειο παιχνίδι κατεβάστε το όλοι !!!!!!!
ITI inc. Πλατφόρμες: Android (5) iOS (7); Εκπτώσεις: 0; Βίντεο: 4; Εκτίμηση: 0
Το Android 4.0-4.0.4 "Ice Cream Sandwich" είναι μια διακοπείσα έκδοση του λειτουργικό συστήματος για κινητά Android που αναπτύχθηκε από την Google.
Apple Emoji επί iPhone, iPad, Mac, iOS, macOS
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο δροσερό και χαλαρωτικό που πρέπει να το αποκτήσετε γιατί μου αρέσει να φτιάχνω παγωτό!
Ice Cream Inc. פנאי bsd
Γλώσσα για να δουλέψω βρεφικά σφάλματα στο προηγούμενο σχολείο μου, καθώς ήταν λίγο διαφορετικά από ένα ζευγάρι σε λίγους μήνες αλλά το ίδιο από την περασμένη εβδομάδα και δούλευαν στο ίδιο από την περασμένη εβδομάδα και δούλευα μαζί τους και είχα ένα ζευγάρι πολλά για περισσότερα και θα έχω επίσης μερικούς μήνες για να αναρρώσω ξανά, μόλις μπορέσουμε να τους κάνουμε να μείνουν για τις επόμενες δύο εβδομάδες
Είναι εντάξει, αλλά υπάρχει μια προσθήκη μετά από κάθε επίπεδο, αλλά οι προσθήκες είναι πολύ σύντομες. Η μεγαλύτερη προσθήκη είναι 5 δευτερόλεπτα. Εξακολουθώ να αγαπώ το παιχνίδι τόσο πολύ που είναι τόσο διασκεδαστικό τα δύο πρώτα επίπεδα είναι εξαιρετικά εύκολα, αλλά μετά αρχίζει να είναι μια πρόκληση που μου αρέσει. Αλλά έχω δει πολύ καλύτερα παιχνίδια από αυτό, οπότε θα προτιμούσα να παίξω ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό το παιχνίδι.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις και θα είναι πιο διασκεδαστικό αργότερα
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό με αυτό το παιχνίδι, είμαι νέος εδώ, οπότε το βαθμολογώ με 5 αστέρια
Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι επειδή υπάρχει υπερβολική καθυστέρηση και διαφημίσεις, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό παιχνίδι και θα συνιστούσα να το εγκαταστήσετε
Κατά τη διάρκεια του πρώτου επιπέδου, ήταν SUPER glitchy και laggy, μετά βίας μπορούσα να δω τίποτα!
Είναι τόσο εύκολο και απλό και όμορφο
Σούπερ καθυστερημένο μετά από 2 επίπεδα, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά έγινε δύσκολο να το χρησιμοποιήσω
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο και συναρπαστικό
Μου άρεσε γιατί μας βοηθά να καταλάβουμε πώς φτιάχνουμε παγωτό και πόση ποσότητα πρέπει να βάλουμε. Μου αρέσουν επίσης οι πελάτες γιατί είναι ήσυχοι και δεν φωνάζουν και μου αρέσουν τα χρώματα που βάζουμε στο παγωτό. Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το παιχνίδι τόσο διασκεδαστικό, ενδιαφέρον και επίσης πολύ χρήσιμο.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορείς να βελτιώσεις κάποια πράγματα, αν βελτιώσεις αυτό που θέλω, θα δώσω σε αυτό ένα τραγούδι βαθμολογίας πέντε αστέρων το τραγούδι που θέλω απλώς να εγκρίνεις είναι 2 διαφήμιση φτιάξε το μόνος σου δεν χρειάζεται να ταιριάξεις τίποτα μπορείς να τα φτιάξεις όλα μόνος σου αλλά σου λέω ότι αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό μπορεί να σε βοηθήσει θα μπορούσε να σε βοηθήσει να επισκευάσεις την πρώτη σου μέρα στο Wendy's για δουλειά πρέπει να φτιάξεις παγωτό η πραγματική μου βαθμολογία είναι στην πραγματικότητα πέντε αστέρια μόνο για αυτό ολόκληρο το Passage πρέπει να επιστρέψει στο παιχνίδι μου από τους οπαδούς
Πρώτα απ 'όλα δεν υπάρχει ήχος και μου αρέσει ο ήχος ίδιος με τη δόνηση, αλλά πάνω από όλα τον βαθμολογώ 3 και μισό στα πέντε αν μπορούσα
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο. Θα του έδινα 5 αστέρια αν δεν υπήρχαν τόσες πολλές διαφημίσεις. Παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα .... ούτως ή άλλως είναι ένα ωραίο και ικανοποιητικό παιχνίδι..
Ice Cream Inc. Hygge fplw
Κοίταξα τις κριτικές και υπάρχουν περισσότερα 5 αστέρια, οπότε το πρώτο που διάβασα ήταν 1 αστεριού που ήταν το καλύτερο αγόρι1290 και είπε ότι ήταν glitchy και γι' αυτό του έδωσα 2 αστέρια αντί για 5 αστέρια.
Φρικτός. Κάθε φορά που τελειώνω έναν γύρο, συνεχίζει να παγώνει και πρέπει να επανεκκινώ το παιχνίδι κάθε φορά. Μου ζητάει επίσης να αγοράσω VIP/ "χωρίς διαφημίσεις". Στην πραγματικότητα φαινόταν διασκεδαστικό στις διαφημίσεις, αλλά δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!
Είναι ένα πολύ κακό παιχνίδι, είναι το πιο δυσάρεστο παιχνίδι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου όταν μπήκα για πρώτη φορά, ήταν glitching όταν προσπαθούσα να πατήσω τη διασταύρωση, ήταν δύσκολο και αργό, είναι το χειρότερο παιχνίδι ποτέ, διορθώστε το και ίσως Θα το κατεβάσω, ελπίζω ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι σας που αποφασίζουν να κατεβάσουν αυτό το παιχνίδι να έχουν καλύτερη τύχη από εμένα, αλλά σας λέω ότι είναι πραγματικά δυσάρεστο!
... υπέροχη εμπειρία αναπαραγωγής του Ice Cream Inc. σε υπολογιστή με το MEMU App Player. Πρόκειται για έναν ισχυρό δωρεάν εξομοιωτή Android
Θα σας πω μόνο δύο πράγματα ΤΈΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΤΟ😻😻😻😻😻😻😻
Εννοώ ότι θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, αλλά συμφωνώ με την ana τη στιγμή που άρχισα να παίζω το παιχνίδι πήγε όλα glichi και δεν μπορούσα να δω τίποτα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι αν απλώς το διορθώσετε😊
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά πάντα έρχεται ένα πρόβλημα μετά από κάθε διαφήμιση επιπέδου, στην πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρουν οι διαφημίσεις που απλώς απολαμβάνω, αλλά όταν απολαμβάνω τη διαφήμιση ενοχλεί, ενοχλεί και θυμώνει πολύ το μυαλό μου, έτσι μόνο εγώ μαγνητοσκοπήθηκα μόνο 2 🌟🌟, οπότε εσείς ηλίθιοι διορθώνετε αυτήν την εφαρμογή εντάξει αντίο.
Είναι ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι και το λατρεύω, σχεδόν καθόλου διαφημίσεις, ηρεμιστικό και απλώς ένα μεγάλο φόρτο διασκέδασης. Ωστόσο, νομίζω ότι τα γραφικά χρειάζονται λίγο περισσότερη δουλειά, αλλά εκτός από αυτό το υπέροχο παιχνίδι συνεχίστε την καλή δουλειά.
Άρχισα να παίζω με το παιχνίδι για 4 μέρες και μετά σταμάτησα να το παίζω για 2 ώρες. Μπήκα στην εφαρμογή και επανεκκινήθηκε ξανά στο επίπεδο 1. Στη συνέχεια, μετά από ΚΑΘΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ υπήρχε μια διαφήμιση.
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά σαν να πληρώσατε για το vip και πρέπει να πληρώσω για κάθε κύπελλο που είναι τόσο άδικο αυτό κερδίζεται αν τα πιο βαρετά παιχνίδια ποτέ
πόσες διαφημίσεις και gliches απλά δεν μπορώ να το πιστέψω
Παρουσιάζει σφάλματα σαν το τηλέφωνό μου να είναι κατειλημμένο ή κάτι που δεν με αφήνει να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο λόγω του σφάλματος και τα σφάλματα υποτίθεται ότι θα διορθωθούν
Παιδιά το έχω κατεβάσει 3 φορές και μου κάνει παράσιτα 😭 μη το κατεβάσετε . Το μισώ 👎
Kalo alla ligo bareto
iOS – Apple Inc. Series 40 [S40] OS – Nokia Inc. ... Android 2.2 Froyo (2010); Android 3.0 Honeycomb (2011); Android 4.0 Ice Cream Sandwich (2011)
Δεν πειράζει αλλά είναι λίγο βαρετό μετά από 2 επίπεδα και πρέπει να έχεις το παγωτό τέλειο!!!🤯😡
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Φτιάχνεις παγωτά στο δικό σου ζαχαροπλαστείο! Έρχονται πελάτες και σου λένε την παραγγελία. Ένα παγωτό. Το φτιάχνεις στην παγωτομηχανή σου, τους το δίνεις και το τρώνε. Είναι καταπληκτικό, είναι φανταστικό🤘😝🤘!!!
Δεν θα εβαλα αστερακι μην το κατεβασετε ειναι βλακια